default logo

Stages

Ben jij op zoek naar een stageplek die niet alleen uitdagend is, maar ook jouw theoretische kennis omzet in praktische ervaring?

Bij Mozaïek verwelkomen we studenten van diverse richtingen en met verschillende opleidingsniveaus om een waardevolle stage-ervaring op te doen.

Of je nu een student bent uit het reguliere onderwijs of je volwassenenonderwijs volgt, bij Mozaïek ben je welkom om jezelf te ontwikkelen en jouw talenten te ontplooien.

Wij geloven in een gestructureerde aanpak, waar elke stagiair een eigen mentor heeft die zorgt voor regelmatige begeleiding en overleg met de school. Zo kan je rekenen op ondersteuning en feedback die jou helpen groeien tijdens je stageperiode.

Dus, klaar om je horizon te verbreden en praktijkervaring op te doen in een stimulerende omgeving?

Stel je kandidaat voor een stage bij Mozaïek en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten. Samen creëren we een leerrijke en plezierige stage-ervaring!

Voor je kan starten bezorg je ons de volgende documenten:

  • Stagecontract
  • Een attest hepatitis B (via de huisarts)
  • Een medisch attest arbeidsgeschiktheid (via de school)
  • Voor volwassen stagiairs: uittreksel uit het strafregister (het vroegere attest van goed zedelijk gedrag), aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven bent in het bevolkingsregister.

Interesse in een stage? Neem contact via stage@dc-mozaiek.be