default logo

Dagondersteuning Campus Leeuwerik

Heb je een zin om te gaan werken maar is een gewone tewerkstelling te moeilijk voor jou?
Werk je graag met hout of zijn assemblagetaken meer jouw ding?
Misschien wil je wel samen met ons voor een papierverwerkend bedrijf werken en zo je bijdrage leveren aan de recyclage?
Voor al deze activiteiten kan je bij ons terecht op Campus Leeuwerik.

 

Op Campus Leeuwerik biedt Mozaïek arbeid onder de vorm van atelierwerking in 3 ateliers.
We voorzien betekenisvol werk op jouw maat, volgens je mogelijkheden en houden zo veel als het kan rekening met wat jij wil.
Door een bepaalde job te kiezen word je misschien onze houtbewerker, papierverwerker of industriële helper.
Je gaat zo zelfstandig mogelijk aan de slag, met of zonder gebruik van hulpmiddelen en met de nodige ondersteuning.

  • Het houtatelier: je maakt houten speelgoed, doopsuikerartikelen en natuur-producten zoals bijenhotels, nestkasten en voederhuisjes voor vogels. Je maakt ecologische aanmaakblokjes (K-Lumet).
  • Het semi-industrieel atelier: in opdracht van bedrijven doe je taken als assemblage-werk, verpakken, mailings, bestickeren van producten.
    Daarnaast maak je in dit atelier ook de gekende op maat gemaakte trek- en kloppiñata’s. Op onze Facebookpagina kan je de verschillende modellen zien.
  • Het papierverwerkend atelier: je haalt samen met een aantal handige collega’s bij onze klanten (vertrouwelijke) documenten op die je nadien sorteert, versnippert en in balen perst. Een papierverwerkend  bedrijf haalt de balen op om te recycleren.

 

Kan en wil je daarnaast ook werken in het gewone arbeidscircuit maar heb je hierbij ondersteuning nodig, dan is een combinatie met begeleid werken ook mogelijk.

Goesting om bij ons aan de slag te gaan?

Neem dan via mail contact op met de medewerkers van de sociale dienst. Je kan hen telefonisch bereiken via het algemeen nummer van Mozaïek 09 255 50 50 of rechtstreeks 09 255 50 59.