default logo

Dagondersteuning Campus Wolfput

Wil je bakker of winkelmedewerker worden maar heb je hierbij ondersteuning en aangepaste hulpmiddelen nodig?
Of is werken echt iets te moeilijk en wil je toch je dag betekenisvol invullen met activiteiten op jouw maat?
Dan kan je bij ons terecht op Campus Wolfput.

Campus Wolfput heeft 2 ateliers en 5 daggroepen.

In een atelier wordt arbeid voorzien op jouw maat rekening houdend met wat je kan en wil.

  • Het winkelatelier. Je beheert samen met je collega’s en de begeleiders de interne ‘winkel’ van Mozaïek. Woningen, groepen en medewerkers van Mozaïek bestellen hier hun materiaal en jij maakt deze bestellingen klaar en brengt ze weg. Daarnaast werk je mee aan semi-industriële opdrachten zoals o.a. stickers kleven, mailingopdrachten, pakketten samenstellen.
  • Het bakkerij-atelier. Op bestelling maak je verschillende soorten brood en gebak (wit en bruin brood, speciaal brood, sandwiches, taarten …) of je maakt confituren, koekjes of advocaat voor klanten binnen en buiten Mozaïek.

Wil je naast het werken in een atelier toch enkele momenten aan de slag in het gewone werkveld dan is een combinatie met begeleid werken mogelijk.

In een daggroep is er  een brede waaier van activiteiten op jouw maat. Alles gebeurt er in een gezellige sfeer en in een rustiger tempo.
Zo kan je meewerken aan eenvoudige arbeidsmatige activiteiten zoals wenskaarten en juwelen maken, vilten, assemblage.
Is arbeid voor jou te moeilijk maar geniet je vooral van ervaringsgerichte activiteiten dan kan je in een andere daggroep terecht waar o.a. activiteiten als belevingstheater, (zit)dansen, themagerichte uitstappen,  snoezelen en crea op het programma staan.

  • Daggroep 1: je hebt een sterke individuele zorgvraag. Je neemt deel aan individuele activiteiten of werkt in heel kleine groepjes.
  • Daggroep 3 en daggroep 5: je geniet op een rustige manier van creatief bezig zijn, eenvoudige arbeid maar vooral van heel veel sfeer en gezelligheid.
  • Daggroep 2: je hebt meer verzorging nodig. Je geniet van belevings- en ervaringsgerichte activiteiten zoals o.a. snoezelen, op de duofiets, korte uitstapjes.
  • Daggroep 4: je wil het wat rustiger en trager doen zonder veel te moeten. Via een rustig activiteitenprogramma met voldoende tijd voor ontspanning bereiken we jou het best.

 

Krijg je zin om samen met ons op zoek te gaan naar de gepaste dagondersteuning?

Neem dan via mail contact op met de medewerkers van de sociale dienst Je kan hen telefonisch bereiken via het algemeen nummer van Mozaïek 09 255 50 50 of rechtstreeks 0496 96 43 19 (Ingrid) of 0490 42 16 29 (Barbara).