default logo

DynaMo

We gingen van start met een nieuw aanbod binnen de dagondersteuning onder de naam DynaMo (Dynamisch Mozaïek).

We hebben de ambitie om de pijler ‘vrije tijd’ verder op en uit te bouwen. Het doel is dat elke bewoner / gast kan kiezen uit een rijk palet aan energie-gevende activiteiten. Met DynaMo willen we een nieuw, kwaliteitsvol en betaalbaar aanbod ontwikkelen.

DynaMo geeft energie

Op de eerste plaats willen we dat onze activiteiten energie geven. Dit wil zeggen dat we willen zien dat deelnemers aandacht hebben en interesse tonen, kunnen doen wat ze graag doen en uitkijken naar onze activiteiten.

De wereld groter maken

We willen samen met bewoners en gasten onderzoeken waar ze meer over willen weten of wat ze eens willen uitproberen. Dit alles in een vertrouwde omgeving, met aandacht voor hun emotioneel welbevinden.

DynaMo verbindt

DynaMo wil mensen met dezelfde interesses verbinden (bijvoorbeeld voor koken (en eten!), sport, kunst en cultuur, …) maar ook verbinden met (toegankelijke) plaatsen in de samenleving.

Acht thema’s

Het aanbod sorteren we onder acht thema’s: sport, creatieve expressie, kunst & cultuur, natuur, culinair, welzijn (rust en ontspanning), zich engageren (iets doen voor iemand / de samenleving), ontmoeting en vorming.

Een nieuw team

Ons team bestaat uit 14 medewerkers, waaronder 5 medewerkers die hun job in het wonen combineren met DynaMo. Elk werkt vanuit zijn ervaring en zijn talenten.