default logo

Een nieuwe foodtruck dank zij Fonds Vinci!

 

 

In 2022 dienden we een project in bij het Fonds Vinci voor de aankoop van een foodtruck.

Onze bakkerij bakt reeds vele jaren lekkere broden, taarten, koekjes, … die hoofdzakelijk intern verkocht werden. Een blijvend succes!

Toch voelden we de nood aan om onze productie uit te breiden met enkele nieuwe bereidingen. Zo worden er in het voedingsatelier lekkere confituren, desserts maar ook soepen gemaakt. Tijd dus om naar buiten te trekken om deze kwaliteitsvolle smakelijk bereidingen aan de man te brengen en zo ook inclusiever te gaan werken.

Een foodtruck waarmee we op markten of aan bedrijven onze producten kunnen verkopen was onze ultieme droom.

Het Fonds VINCI financierde de foodtruck ter waarde van € 25.000.

Op 7 november 2023 was het uiteindelijk zo ver! Onze foodtruck trok voor een eerste proefrit naar het bedrijf Axians in Merelbeke, waar de meter van ons project werkzaam is. We boden de werknemers daar een maaltijd aan met verse soep, zelfgebakken brood, een muffin en een mandarijn.
Het werd gesmaakt door de werknemers van Axians!

Voortaan zal je ons regelmatig tegenkomen op de Vlaamse wegen en bij activiteiten van Mozaïek.
Dank je wel voor de mooie kans die jullie ons bieden!

Vandaag was het D-day, zowel voor Mozaïek als voor de werknemers van Axians: de eerste proefdag van de foodtruck, gesponsord door het fonds VINCI !! Hier en daar waren wat zenuwen te bespeuren maar alles liep op wieltjes. Wij willen dan ook graag iedereen bedanken, in de eerste plaats Mozaïek voor het lekkere eten en natuurlijk ook alle collega’s van Axians: samen hebben wij er een succes van gemaakt! Dank aan iedereen voor de positieve en warme reacties, jullie feedback en enthousiasme.
Annick Vispoel, meter project Vinci