Ik wacht mee!

 
5 jaar.
Dat is de gemiddelde wachttijd voor de bijna 20.000 personen met een beperking die wachten op hulp van de overheid.

Wij vinden dit veel te lang en vinden het hoog tijd om aan de alarmbel te trekken.
Het consortium #ikwachtmee wil de problematiek van de wachtlijsten onder de aandacht brengen door een grote mediacampagne op te zetten. 

Met deze campagne willen ze zowel personen met een beperking als de overheid een duwtje in de rug geven en roepen ze de toekomstige Vlaamse regering nu al op om de wachtlijsten hoog op de politieke agenda te zetten.

We nodigen je graag uit om deze actie te ondersteunen en mee aan te sluiten in de virtuele wachtrij op www.ikwachtmee.be.

Meedoen is eenvoudig.
Maak een foto van jezelf met je rug naar de camera en post die op je Instagrampagina met de hashtag #ikwachtmee en de tag @ikwachtmee. Zo sluit je automatisch aan in de virtuele wachtrij op www.ikwachtmee.be.

Heb je geen Instagram dan kan je ook op onze facebookpagina terecht om zo deze actie meer in de kijker te brengen.Post een foto van jezelf, met de rug naar de camera op onze pagina en deel de campagne.

We zijn ervan overtuigd dat we via deze eerder ludieke campagne op een positieve manier het grote publiek bewust kunnen maken van het probleem van de wachtlijsten. We hopen dan ook dat jij je schouders mee onder de actie wil zetten en willen je alvast voor die inzet bedanken.