Nieuws van het thuisfront

Komt hier jouw foto of verhaal?

Heb je iets leuks te vertellen?

Heb je een fijne tip om de corona dagen door te komen?

Stuur dan een mail naar website@dc-mozaiek.be. Wij kijken of jouw verhaal een plekje kan krijgen op deze website.

Klik hieronder op de foto of de tekening om de berichten te zien.

Allemaal blije gezichten

Verschillende begeleiders van de dagbesteding van campus Leeuwerik brachten voordeurbezoekjes bij hun gasten en hun ouders/familie. Ze zagen niets anders dan blije gezichten!
Read More

Dank je wel!

Onze brief met het goede nieuws over de testresultaten was pas vertrokken, de facebookpagina aangepast … en de eerste reacties van het thuisfront kwamen binnen.    
Read More

Een opsteker van Sarah!

Sarah zit, net zoals alle gasten van de dagondersteuning, noodgedwongen thuis. Toch denkt ze aan ons. Ze tekende deze opsteker voor iedereen van Mozaïek! Dank je wel Sarah!
Read More

Een groet van vrijwilliger Marc

Marc, vervoersvrijwilliger bij Mozaïek, liet ons weten dat hij ons, maar vooral de bewoners met wie hij regelmatig op stap is, mist. Marc, ook wij missen jouw grappen, jouw lach, jouw inzet! Maar we kijken samen vooruit naar betere tijden hé!  
Read More

Groeten van Kristof

Read More

Dank je wel!

Vandaag ontvingen we een lief mailtje van Lisa VM.  
Read More

Paastijd, lentekriebels in coronatijd

De ouders van Annelies stuurden ons een paaswens vol lentekriebels, maar vooral een wens vol hoop! We laten jullie mee genieten van deze hoopvolle boodschap.
Read More

Een hart onder de riem vanuit de gebruikersraad

Wat een vreemde tijd. Coronatijd !  “Blijf op afstand. Was je handen. Geen knuffel meer”. Begrijpe wie kan, maar we moeten dit zeggen om het virus een halt toe te roepen. Voor ons, volwassen ‘normale’ mensen is deze abnormale toestand al zo onwezenlijk. Hoe moeilijk moet het voor
Read More

We worden gedragen …

Read More

We krijgen heel veel steun

Read More

Een zomers berichtje

De broer van Steve maakte een zomerse kaart met een mooie boodschap. Een groet aan alle bewoners en medewerkers van Mozaïek vanwege de familie Arno. Klik op de bijtjes om het bericht te openen.
Read More

Davy tekent, tekent en … tekent!

Davy vult zijn dagen thuis met tekenen, tekenen en tekenen … Een  fijne groet van de familie De Winne. Hou het gezond allemaal!
Read More

Wout maakt taart

 
Read More

Kleurrijke groeten van …

Nu de dagondersteuning gesloten is zitten onze cliënten thuis. Velen missen hun dagelijkse bezigheden, hun routine, maar meer nog  hun begeleiders en vrienden. We kregen reeds heel wat tekeningen en kleurbladen om ons te laten weten dat ze aan ons denken. Dank je wel creatievelin
Read More