default logo

Lisa De Buck wordt bekende Vlaming!

 

Lisa De Buck (links op de foto) komt dagelijks naar het winkelatelier. Binnenkort zal zij geen onbekende meer zijn! Zij wordt een heuse BV want zij zal wekelijks op de televisie te zien zijn.

Lisa is een van de jongvolwassenen met het syndroom van Down die samen met Dieter Coppens in het nieuwe programma Down the road een roadtrip door zeven landen maken.

Voor iedereen die mee op reis vertrekt, komt dit avontuur op een ideaal moment: allen staan ze op een kruispunt in hun leven. Ze zijn allemaal op zoek naar vrienden die weten wat het is om anders te zijn. Maar ook naar vrijheid, avontuur, liefde, en nieuwe ervaringen. Door samen op reis te gaan, wil Dieter ook een beter beeld krijgen van wat het is om te leven met het syndroom van Down.De groep houdt halt in zeven landen: België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Telkens gaan ze op zoek naar hun eigen grenzen, maken ze kennis met lokale lekkernijen en genieten ze van elkaars gezelschap.

Van zeehonden spotten in Nederland over autorijden in Duitsland tot een helikoptervlucht boven de Mont Blanc. In elk land wacht een nieuwe ervaring op hen.

Deze avontuurlijke en emotionele rollercoaster toont klein verdriet en groot geluk.

Down the road neemt je mee in de onbevangen kijk op het leven van de zes reisgenoten, die geen blad voor de mond nemen.

Lisa, we kijken er naar uit!

Down the road: vanaf 28 februari op Eén