Een goede vrijdag om nooit te vergeten

Via Veronique, een van onze begeleidsters, kwam Chris Corn, een Lootse muzikant, de pannen van het dak spelen in Mozaïek. Hij doet dezer dagen de ronde van Vlaanderen met zijn gitaar, warme stem en uitgebreid repertoire, van de ene zorgorganisatie naar de andere. Zo brengt hij overal plezier in barre dagen.

 

Hij vertelt zelf:
“Het was opnieuw een schitterende ervaring!

Zoveel zorgverleners gezien die met volle enthousiasme hun job blijven uitoefenen uit idealisme met een super groot hart voor hun cliënten.

Ook de bewoners waren goud waard!
Door hun opgewektheid, dynamiek en levensvreugde kan ik er weer weken tegenaan.

Ik hou er altijd strikte regels op na als ik ergens speel. Spreek af dat er een stopcontact is op de plaats waar ik speel en iemand die me ter plekke begeleidt.

Hopelijk kan en mag ik dit blijven doen voor de mentale gezondheid van bewoners en zorgverleners!

Zelf ben ik, naast muzikant ook een zorgverlener en word ik dagelijks geconfronteerd met de coronarichtlijnen en de moeilijkheden die dit met zich meebrengt.”

De filmpjes en foto’s spreken voor zich …           

Ook de coördinatoren en zorgcoördinatoren dansten vrolijk mee, rekening houdend met social distancing.

Een nieuwe dansvorm is geboren: de coronapolonaise.

 

 

Christophe, hartelijk dank voor deze superfijne goede vrijdag!


 

Vrijdag speelde ik bij vzw Mozaïek. Een dienstencentrum voor volwassen personen met een beperking. Het was opnieuw een schitterende ervaring. Zoveel zorgverleners gezien die met volle enthousiasme hun job blijven uitoefenen uit idealisme en een super groot hart voor hun cliënten. Ook de bewoners waren goud waard! Door hun opgewektheid, dynamiek en levensvreugde kan ik er weer weken tegenaan. Ik wil dan ook via deze weg iedereen bedanken die zorg dragen voor anderen en iedereen die dankbaar is voor de zorg die ze krijgen. Stay Safe xxx

Geplaatst door Christophe Versaevel op Zondag 12 april 2020