Tweede Kerstdag… de warmste spot in Zaffelare!

Voor de vierde maal steken wij de handen uit de mouwen voor het goede doel. Initiatiefnemers De Feestarchitect, Horta De Meyer Zeveneken, Slagerij Stefan De Clercq Lochristi, Sleeplife Oostakker en de Mozaïekvrienden zijn druk in de weer om terug een Kersthappening te organiseren. Dit is een initiatief ten voordele van Mozaïek vzw uit Oostakker. De organisatoren worden hierbij ondersteund door hun netwerk van bedrijven: De Zwarte Koe, Bakkerij Van Acker, Drinks De Clercq, nummer 9080, B&C Tenten, Breydel, ArcelorMittal en Bouwwerken de Kimpe. Daarnaast kunnen ze rekenen op heel wat vrijwilligers van Mozaïek en veel mensen uit hun ruime omgeving om alles in goede banen te leiden. Vorig jaar slaagden de initiatiefnemers erin om door hun belangeloze inzet 4 100 euro samen te brengen voor Mozaïek.

Een sfeervol verlichte oude hoeve, vuurkorven, fluwelen stemmen, koude en warme dranken, soep, een broodje Breydelham, gebakken spek vergezeld van lekkere groentenstoemp, pannenkoeken, wafels, een ijsbar per kruiwagen, een toilet-ervaring waar vooral de dames over napraten…

De Muziekschool van Lochristi verzorgt verschillende life optredens met jong talent met onder andere drie jonge solisten en Kinderkoor Tumult. De Lootse vrije radio VROB komt ter plaatse om de warmte van dit evenement in de ether te zenden. Wil je hun programma volgen, stem je radio af op FM 87.60 of via hun website http://www.vrob.be.

Reserveer alvast 26 december in je agenda als een niet te missen hartverwarmende avond vol gezelligheid, liveoptredens, kerstsfeer… De toegang is gratis.

The place to be op 26 december is:  Speurdonkhof, Busstraat 11 te Zaffelare vanaf 17u.

Kan je niet aanwezig zijn en wens je Mozaïek te steunen, dan kan dit op verschillende manieren: de wijnactie, deelnemen aan de Mozaïekquiz op 16/02/2019, aankoop van atelierproducten, een gift (met fiscaal attest vanaf 40 euro)…